top of page

VALOAREA MINIMĂ a unei comenzi este de 45 lei (nu include costurile de livrare).

 

Plăţi online sigure de pe toate tipurile de card de credit şi debit, cu plata prin transfer bancar prin ordin de plată, inclusiv efectuarea plăţii prin internet banking, sau cu plata ramburs, în numerar la livrarea comenzii livrare pe tot teritoriul României în 2-4 zile lucrătoare de la procesarea comenzii dumneavoastră costul de livrare este de 25 de lei pentru comezile mai mici de 150 de lei şi gratuit pentru comenzile ce depăşesc această sumă (foarte puţine produse au costuri suplimentare de livrare indiferent de valoarea comenzii)

 

ÎNREGISTRARE

 

Pentru a face o comandă pe magazinul www.imperial-care.ro nu este nevoie să parcurgeţi procedura de înregistrare. Înregistrarea oferă clientului posibilitatea de a vizualiza comanda şi statusul acesteia şi de a avea de-a lungul timpului o evidenţă a tuturor comenzilor dumneavoastră.

 

CUMPĂRARE

 

Magazinul online vă permite achiziţionarea unei varietăţi mari de produse. În mod excepţional, anumite produse nu pot fi achiziţionate online din cauza dimensiunilor mari, a fragilităţii lor sau a altor cauze asemănătoare. La finalizarea procedurii de cumpărare veţi primi o confirmare a primire a comenzii la adresa de e-mail pe care aţi furnizat-o în formularul de cumpărare. În cazul foarte special în care nu este posiblă livrarea unui produs sau a unei părţi dintre produsele comandate de dumneavoastră, reprezentantul nostru vă va contacta telefonic sau prin e-mail pentru a vă da acordul pentru înlocuirea sau eventual anularea comenzii pentru produsele respective. Toate preţurile din cadrul magazinului www.imperial-care.ro sunt exprimate în lei. În cazul în care întâmpinaţi orice fel de problemă sau aveţi întrebări despre modalitatea de comandare a produselor, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail: imperial.care.white@gmail.com sau la tel. 0728005001, de Luni până Vineri, în intervalul 9:00-18:00.

 

 Pentru comenzile online, magazinul nostru este deschis Non-Stop, asadar va asteptam sa ne vizitati la orice ora din zi sau din noapte. Comenzile dumneavoastra ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.

bottom of page